Horten Misjonsmenighet

Linker

Misjonskirken Norge er et fellesskap av 97 menigheter i Norge. Vi vil være inkluderende menigheter med mennesker som ønsker å ære Gud, gjøre Jesus kjent og vokse i åpne og levende fellesskap. Misjonsforbundet vil også støtte planting av nye, livsnære menigheter som kan nå nye mennesker.

Det Norske Misjonsforbund blir stiftet 1884 av representanter for frie menigheter og misjonsforeninger. Som motto valgte grunnleggerne Guds barns enhet og synderes frelse.

30 september 2016 bytte Det Norske Misjonsforbund namn till Misjonskirken Norge.

består av to skoler, Ansgar Bibelskole og Ansgar Teologiske Høgskole.  Skolen er idyllisk lokalisert på Hånes i Kristiansand med kort vei til sentrum, Hamresanden og Kjevik flyplass.  Skolene eies og drives av

Misjonskirken Norge

, men har en åpen økumenisk profil med ansatte og studenter fra mange kirkesamfunn.

Skolen ble startet i Oslo i 1913 og flyttet inn i ny skolebygning i Kristiansand i 1988.   Siden 1999 har antall studietilbud økt fra ca 10 til ca 50 og antall studenter og elever økt fra ca. 80 til 220-250 for begge skolene.

MisjonsbladetMagasinet sendes nå ut kostnadsfritt til alle misjonsforbundere og andre interesserte som ønsker bladet tilsendt. Bladet blir distribuert 4 ganger i året, i nytt format med flere sider og mer dybdestoff. Ønsker du bladet tilsendt kan du få gratis abonnement ved å skrive til

Du kan også lese bladet på nett.

Vegårtun leirsted ligger idyllisk til ved vannet Vegår i Vegårshei kommune.

Stedet er velegnet for leirer og arrangementer hele året. Det er allikevel særlig i sommerhalvåret Vegårtun kan nytes fullt ut, med natur, camping, bademuligheter med mere.

Leirstedet har god kapasitet på overnatting, spisesal, møtesal, grupperom og andre oppholdsrom. Uteområdet er solrikt, med mye plen, ballbinge og lekeplass, strand, brygge og stupebrett med mere.

Der er gode turmuligheter i umiddelbar nærhet. Rusleturer i skog og mark eller langs grusvei inntil Vegår kan anbefales. Det er også nydelig å oppleve solnedgang fra en kano på Vegår.

Vegårtun eies og drives av mange menigheter tilknyttet Misjonskirken Norge
 i felleskap, gjennom eierselskapet Vegårtun AS.

Nyeste kommentarer

22.05 | 06:53

Tack för din hälsning. Välkommen tillbaka till dessa sidor eller än...

19.05 | 10:57

Veldig bra side, fant mye informasjon som jeg trengte til skolen!

04.07 | 11:24

Takk for deres gjestfrihet og ekte Gudskjærlighet! Måtte Gud velsigne dere ...

25.10 | 21:31

det er ikke møtte den 6 nov. men den 7.ellers er alt bra rune